Over ons

Wie

Achter het bedrijf Manchie's Bouwservice zit uiteraard Manchie Philippen zelf op de buitendienst. U zult hem dan ook zien bij een offerte opname en bij de montage. Op de binnendienst zit zijn partner Daniëlla van Hout. De planning, administratie en offertes liggen in haar handen. Voor vragen over offertes, facturen en de planning kunt u bij haar terecht. Zo heeft Manchie alle tijd om het technische vlak voor u te realiseren.

Ervaring

Manchie is al jarenlang werkzaam als kunststof kozijnmonteur waar uiteraard ook de rolluiken e.d. bij horen. Hij is bij verschillende firma's werkzaam geweest; van nieuwbouw projecten tot renovaties. Merendeels van zijn werkcarriere heeft hij doorgebracht bij Bram Cornelissen. Tot november 2017 is Manchie werkzaam geweest bij Bram Cornelissen als monteur.

Vestiging

Sinds december 2018 zijn wij gevestigd op de Dr. Nolenslaan 157 E in Sittard. Hier hebben wij een loods met mooie kantoorruimte met showmateriaal. U bent van harte welkom op ons kantoor en in onze loods om onze producten te bekijken. Wij werken op afspraak zodat we voldoende tijd voor u hebben.

Contact

Dr. Nolenslaan 157E, 6136 GM Sittard (Limburg)

KVK. 69044244