Zakelijke 
partner

Aannemers

Voor u als aannemer is het belangrijk om een betrouwbare partner te hebben die de afspraken nakomt en een scherpe prijs neerlegt. Door de korte lijnen met de fabrieken, kunnen wij vaak al ruim voor levering een montagedatum met u inplannen. Loopt het project niet helemaal volgens de planning? Dan zijn wij zeer flexibel in het schuiven van de montagedatum. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op voor een van uw projecten!

Facilitair

Is het uw taak om de werkplekken op orde te hebben en houden en kunt u daar een goede uitvoerende partner bij gebruiken? Denk aan; het afstellen van deuren/kozijnen, opnieuw kitten, sloten maken etc. Wij komen graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. 

ZZP'er

Bent u een zzp'er of ondernemer die af en toe handen tekort komt om projecten tijdig af te ronden? Voor die extra uren kunt u een van onze ervaren monteurs inhuren voor het tarief van € 37,50 ex. BTW. 

Leverancier

Bent u zelf kozijnmonteur en op zoek naar een leverancier van goede kunststof en aluminium kozijnen? Met onze centrale ligging op de Dr. Nolenslaan in Sittard zijn wij goed bereikbaar voor het afhalen van de kozijnen. Wij streven ernaar binnen 48 uur een prijs te kunnen sturen als u de kozijnen opgetekend digitaal aanlevert. Na akkoord kunt u binnen 6 weken de levering verwachten. Neem contact met ons op of stuur de getekende kozijnen per mail.

Contact

Dr. Nolenslaan 157E, 6136 GM Sittard (Limburg)

KVK. 69044244